Tetris Kitaplık: Fujun Wang'dan Kendi Kitaplığınızı Tasarlama Özgürlüğü

DIY Tasarımı ve Tetris Şekilleri İle Kendi Kitaplığınızı Oluşturun

Fujun Wang'ın tasarladığı Tetris Kitaplık, kullanıcılarına kendi kitaplık düzenlerini oluşturma özgürlüğü sunuyor. Kendi kendine montaj özelliği ve Tetris oyunundan esinlenilerek tasarlanan şekilleri ile bu kitaplık, evinize benzersiz bir dokunuş katıyor.

Kitaplık tasarımları genellikle sabittir ve kullanıcılara çok az düzenleme özgürlüğü sunar. Ancak Fujun Wang'ın Tetris Kitaplık tasarımı, bu durumu değiştiriyor. Bu kitaplık, kullanıcılarına kendi kitaplık düzenlerini oluşturma özgürlüğü sunuyor. Kendi kendine montaj özelliği ve Tetris oyunundan esinlenilerek tasarlanan şekilleri ile bu kitaplık, evinize benzersiz bir dokunuş katıyor.

Wang, tasarımının ilhamını, günümüzde giderek daha fazla insanın DIY ürünleri sevdiği gerçeğinden aldığını belirtiyor. Bu kitaplık, kullanıcılara kendi kitaplık düzenlerini oluşturma özgürlüğü sunuyor. Küçük ve büyük dolap olmak üzere iki parçadan oluşan bu kitaplık, Tetris'in semantiğini kullanıyor. Kullanıcılar, farklı şekil ve renkteki blokları büyük dolaba yerleştirerek kendi kitaplıklarını oluşturabiliyorlar. Küçük dolap ayrıca küçük bir depolama kutusu olarak da kullanılabiliyor.

Tetris Kitaplık, alüminyum alaşımdan yapılmıştır. Alüminyum alaşım, iyi bir sertlik ve mukavemete sahip olmasının yanı sıra hafiftir. İyi döküm performansı ve plastik işleme performansı, iyi elektrik ve termal iletkenlik, iyi korozyon direnci ve kaynak yapılabilirlik özelliklerine sahiptir.

Kitaplık, 120.6cm uzunluğunda, 30.4 cm genişliğinde ve 181.6cm yüksekliğindedir. Bu boyutlar, kullanıcıların kitaplık düzenlerini oluştururken geniş bir yelpazede seçeneklere sahip olmalarını sağlar.

Wang'ın tasarımı, 2022'de A' Mobilya Tasarımı Ödülü'nün Demir kategorisinde ödül kazanmıştır. Bu ödül, iyi tasarlanmış, pratik ve yenilikçi yaratımlara verilir. Endüstriyel gereklilikleri karşılayan ve sektörün en iyi uygulamalarını entegre eden bu tasarımlar, tatmin ve pozitif duygular sağlar, daha iyi bir dünya oluşturur.

Özgünlüğü ve kullanıcı odaklı tasarımı ile Fujun Wang'ın Tetris Kitaplık tasarımı, kitaplık tasarımına yeni bir soluk getiriyor. Kendi kitaplık düzeninizi oluşturmanın özgürlüğünü yaşamak isteyenler için ideal bir seçenek.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Bruce Tao
Görsel Kredileri: Creator (Bruce Tao / Designer)
Proje Ekibi Üyeleri: Design leader: Zichen Liu Designer: Qianzi Wang
Proje Adı: Tetris
Proje Müşterisi: Bruce Tao


Tetris IMG #2
Tetris IMG #3
Tetris IMG #4
Tetris IMG #5
Tetris IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun