Longfor Perfectionism: Neville Yung'un Yenilikçi Tasarımı

Satış Sergi Merkezi Olarak Modern ve Zarif Bir Yorum

Proje sahibi ve tasarımcı Neville Yung, Longfor Perfectionism'in satış merkezi ile insanlara markanın yeni bir izlenimini sunmayı ve gelecekteki yaşamın güzel hayalini başlatmayı umuyor. Bu modern tarzda tasarlanmış satış merkezi, her detayın zarif bir zevki yansıttığı bir yer. Tasarımcının amacı, mekanın düzensiz eğimlerinin yaratıcı tasarımı aracılığıyla mekanın üç boyutlu hayal gücünü yeniden şekillendirmektir.

Proje, zengin insancıl niteliklere sahip kırmızı tuğlalar, kısmen kullanılan değerli taşlar ve özelleştirilmiş metal ızgaralar ile basit ve düzgün cephe yapısıyla zarif, zarif ve kültürel anlamlar sunar. Kırmızı tuğlaların dokusu, büyük bir özenle ve hassasiyetle çalışmanın ustalığı ve demir döküm ve bakır heykellerin uzun süreli yeni görünümü, sadece yaşam estetiği için yeni bir referans noktası belirlemekle kalmaz, aynı zamanda çağdaş kentsel elitlerin yaşam arzusunu da derinden karşılar.

1200 metrekarelik bir alanı kaplayan bu proje, basit, modern, yeni stil iç mimari, zarif ve zarif etiketlerle tanımlanır. Neville Yung liderliğindeki tasarım ekibi, insan hareket yolunu ve sürüklenme deneyimini standart olarak alarak iç mekan planlamasını yeniden düzenledi. Fonksiyonel düzen, kütle farkı ve gizlilik açısından düzlemde ilerleyici bir ilişki vardır. Sol-sağ simetrik düzen, resepsiyon masası etrafında merkezlenmiştir ve oturma alanı, bar tezgahı etrafında düzenlenmiştir, böylece iletişimin kesintiye uğramaması garanti edilmiştir.

Proje, 2019 yılında Ocak ayından Mayıs ayına kadar Shenyang Şehri, Liaoning Eyaleti, Çin'de gerçekleştirildi. Tasarımcı, düzensiz tasarım yöntemiyle yapısal sütunu dekore etti ve sütunun ağırlığını azalttı. Kısa bir tasarım süresi içinde tasarımcı, tüm tasarım işlerini konseptten inşaat çizimine kadar 35 gün içinde tamamladı. İnşaat zamanlaması kontrolü için ekibimiz, tasarımın daha fazla detayını göz önünde bulundurmalı, dekorasyon basit ve kolay yapılmalı ve hızla tamamlanmalıdır, böylece süre kısaltılabilir.

Yung, tüm gereksiz unsurların terk edilmesi gerektiğine ve tasarım çalışmasının kendisi tarafından iletilen dilin asla göz ardı edilmemesi gerektiğine inanıyor. Şekil, renk, doku ve malzeme unsurlarından başlayarak, onlar, sanatsal dönüşüm ve yenilik aracılığıyla çağdaş insanların geleceğe yönelik hayal gücünü ifade etmeyi amaçlıyorlar. Tasarım estetiğini vurgularken, aynı zamanda mekanın iç yapısıyla da ilişkilidir. Siyah-beyaz kontrastın ve geometrik kompozisyon hissinin kullanılması, farklı sanatsal gerginlikler ortaya çıkarır.

Longfor Perfectionism projesi, 2021'de A' Interior Space, Retail and Exhibition Design ödülünde Bronz kazandı. Bu ödül, deneyimi ve kaynak kullanımını doğrulayan, sanat, bilim, tasarım ve teknolojiyi en iyi uygulamalarla birleştiren, güçlü teknik ve yaratıcı becerilere sahip olağanüstü ve yaratıcı derecede zekice tasarımlara verilir. Yaşam kalitesine katkıda bulunurlar ve dünyayı daha iyi bir yer haline getirirler.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Neville Yung
Görsel Kredileri: Neville Yung
Proje Ekibi Üyeleri: Designer:Neville Yung
Proje Adı: Longfor Jiuli Yihe
Proje Müşterisi: Neville Yung


Longfor Jiuli Yihe IMG #2
Longfor Jiuli Yihe IMG #3
Longfor Jiuli Yihe IMG #4
Longfor Jiuli Yihe IMG #5
Longfor Jiuli Yihe IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun